Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Braškov-Valdek RD 6+kk /2B/2G/bazén, sauna, poz. 1444 m2

25 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám Exkluzivně k pronájmu od 1.6.2017 velkoryse řešenou prostornou vilu s krytým bazénem, saunou a dvougaráží v těsné blízkosti lesa v obci Braškov - Valdek. Jedná se o třípodlažní, zrekonstruovaný dům vsazený do okrasné zahrady se vzrostlými stromy, která poskytuje maximální soukromí. Vzdušný dvouúrovňový prosklený prostor s bazénem 8x5 m (se slanou vodou) je průchodný z obývacího pokoje a jídelní haly až do zahrady. Ve sníženém přízemí vily se nachází tři pokoje, sauna s masážním sprchovým boxem a technické zázemí domu s kotelnou. Toto patro má též samostatný bezbariérový vchod z venku. Přízemí vily tvoří prosvětlená jídelní hala spojená s obývacím pokojem a kuchyní, vstupní zádveří a koupelna s masážní vanou a toaletou. Dominantu tvoří obytný prostor s krbem a dále propojení s bazénem, či přímým vstupem do zahrady. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dva větší pokoje obložené dřevem a koupelna opět s masážní vanou. Úložný prostor poskytuje několik vestavěných skříní v každém patře vily.
Prostory jsou v patře klimatizovány. Je zde dále vnitřní kamerový systém, domácí videotelefon, centrální vysavač a napojení na centrální pult ochrany.
IS: elektřina 230/400V, obecní vodovod, plyn, kanalizace. Zahrada okrasného charakteru s již vzrostlými stromy a keři byla odborně založena, včetně samozavlažovacího systému a je chráněna ze všech světových stran zdí z bílých cihel. Ke zpříjemnění patří i zahradní posezení s krbem, kryté elektrickou pergolou. Obec náleží k velmi vyhledávaným lokalitám pro bydlení a poskytuje základní vybavenost.Výborná dopravní dostupnost do Prahy, Kladna a Unhoště. V blízkém okolí je možnost sportovního vyžití golf (2km), cyklotrasy, lesy, atd.
Jelikož není známa energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona 406/2000 uvádíme nejhorší energetickou třídu, tedy G.

Základní údaje

Evidenční čísloRP1121
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejepronájem
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena25 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ poplatky
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBraškov, Kladno
AdresaBraškov
GPS latitude50.09662864
GPS longitude14.09155626

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníZahrada, Bazén, Garáž, Sklep
CharakteristikaBydlení pro rodiny, Novostavba
Dopravní spojeníMHD, Autobus
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Telefon
OkolíObytná

Plochy

Užitná550 m2
Zahrada1 444 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2